Bostadsrätt – en handbok för styrelsen är ute nu!

Bostadsrätt – en handbok för styrelsen är en praktisk och pedagogisk bok. Här kan du läsa svaren till vanliga, men även svåra, frågeställningar som en styrelse ställs inför. Boken genomsyras av exempel, illustrationer av situationer som är vanligt förekommande inom bostadsrättsföreningar samt mallar och checklistor.

b99cdbe1dee6a38d_400x400ar

”I arbetet som advokat har jag stött på alla möjliga frågor som kan uppstå i en förening, och jag har hållit många föreläsningar för kunskapstörstande styrelser. Det är min förhoppning att denna bok kan ge lättillgänglig hjälp i styrelsens arbete”, säger författaren Martina Slorach.

Boken vänder sig till dig som är ledamot i styrelsen i en bostadsrättsförening. Den kan även med fördel användas av alla som vill ha en introduktion till de regler och lagar som gäller för bostadsrätter, exempelvis en bostadsrättsinnehave.

Författare är advokat Martina Slorach . Hon har tidigare arbetat som fastighetsjurist på HSB och vid Hyres- och arrendenämnden i Stockholm.

Beställ boken här.

Bostadsrätt – en handbok för styrelsen   ges ut på Sanoma Utbildning. För mer information, recensionsexemplar eller författarintervju kontakta förlagsredaktör Amanda Schött Franzén på amanda.schott.franzen@sanomautbildning.se