Kanada

Advokat Martina Slorach kommer under 2022 att huvudsakligen flytta till Kanada, varför all undervisning och rådgivning kommer att ske på distans. Möten och undervisning kommer att hållas via zoom eller annan distanskommunikation. Vill du komma i kontakt med Martina Slorach så är mail den bästa kontaktvägen.

Bostadsrätt – en handbok för styrelsen är ute nu!

Bostadsrätt – en handbok för styrelsen är en praktisk och pedagogisk bok. Här kan du läsa svaren till vanliga, men även svåra, frågeställningar som en styrelse ställs inför. Boken genomsyras av exempel, illustrationer av situationer som är vanligt förekommande inom bostadsrättsföreningar samt mallar och checklistor.

b99cdbe1dee6a38d_400x400ar

”I arbetet som advokat har jag stött på alla möjliga frågor som kan uppstå i en förening, och jag har hållit många föreläsningar för kunskapstörstande styrelser. Det är min förhoppning att denna bok kan ge lättillgänglig hjälp i styrelsens arbete”, säger författaren Martina Slorach.

Boken vänder sig till dig som är ledamot i styrelsen i en bostadsrättsförening. Den kan även med fördel användas av alla som vill ha en introduktion till de regler och lagar som gäller för bostadsrätter, exempelvis en bostadsrättsinnehave.

Författare är advokat Martina Slorach . Hon har tidigare arbetat som fastighetsjurist på HSB och vid Hyres- och arrendenämnden i Stockholm.

Beställ boken här.

Bostadsrätt – en handbok för styrelsen   ges ut på Sanoma Utbildning. För mer information, recensionsexemplar eller författarintervju kontakta förlagsredaktör Amanda Schött Franzén på amanda.schott.franzen@sanomautbildning.se

Diskriminering på arbetsplatsen – en handbok är nu ute!

Dagens arbetsgivare förutsätts följa diskrimineringslagen. Trots det är det många som inte känner till vilka krav som lagen ställer. Diskriminering på arbetsplatsen tar på ett enkelt och begripligt sätt upp de regler och frågeställningar som är aktuella för arbetslivet gällande diskriminering. Diskriminering på arbetsplatsen är skriven av advokat Stefan Flemström och advokat Martina Slorach. Författarna har lång erfarenhet av arbetsrättsliga frågor och undervisar bl. a. på området. De har tidigare skrivit böcker inom arbetsrätt.